0

Operatie blaasverzakking bandje

Ik treatment vraag me echt af, al die grote gezinnen van vroeger? Met een stuk of 6,7 of soms wel 10 kids. Hadden die vrouwen daarna geen klachten? Of bleven die na de overgang maar in hun bedstee? Wat werd hier vroeger mee gedaan? Of is dit iets van de moderne tijd, net als soms van bekkenistalbiliteit wordt gedacht. Chrisje69 Geplaatst: 22:24 Heb zelf ook een dochtertje. 5,5 mnd nu denk dan ook dat het komt door de bevalling, ging met nogal wat geweld gepaard. Leuke discussie open. Zou zelf niet weten hoe dat vroeger ging ( vraag ik mij ook wel eens af dat soort dingen) ik denk dat als de vrouwen nergens last van hadden dat ze dan ook van niets wisten. Maarjah hoe vroeger bedoel je haha. Misschien deden ze vroeger ook wel als je dat had ( vroeger toen ze al wel echt konden opereren) dat ze meteen alles er uit gingen halen. Toen had je niet van die ringen enzo.

13 Fun Places in, lagos, nigeria

Sinds twee maanden kan ik weer sporten, en natuurlijk nu eindelijk geen 'zwaar en vol" gevoel meer van onderen. Ik heb in 2004 en 2006 bekkenbodemfysio gehad, maar verzakt is verzakt. Je moet maar eens gaan lezen, staan veel verhalen. Groetjes riena chrisje69 Geplaatst: 17:33 Anita1969 schreef: hi toepie, ik ben nog geen 40 jaar, en heb 2 kids. Lijkt mij meer zijn ding Wat is te jong? Ben zelf bijna 24 en begin net aan dit "gedoe". Ga zsm naar de arts ( ik zeg zsp omdat het bij hem altijd maar weer afw88 is wanneer lippenstift je terecht kan) hou jullie reacties in de gaten, ben benieuwd wat me te w88 staat toepie geplaatst: 18:37 nou inderdaad dit is heel jong, dat. Dacht dat het iets was voor de oudere collagen vrouw met kinderen. Want de gyn zei tegen me dat het daar meestal door komt. Hoe meer kinderen hoe meer kans op een verzakking. Het hele boeltje wordt dan bij elke bevalling meer beschadigd om het zo maar te zeggen. Misschien toch maar voor de keizersnee gaan in de toekomst? Blijft het daar beneden tenminste heel.

je gaat. Ik doe elke dag de oefeningen en gaat best goed. Dat wil zeggen, ik heb er niet zoveel hinder meer van. Als je iets anders besluit om te doen, wil je het dan hier laten weten? Groetjes toepie geplaatst: 12:35 heeft iemand soms een goede ervaring met het nemen van een ring in plaats van een operatie? Ik geloof dat er veel mensen zijn die daar eerst voor kiezen. Wil je hier een reaktie plaatsen? Ben zeer benieuwd naar alle ervaringen over dit onderwerp. Riena geplaatst: 16:20 hoi toepie, heb je al eens gekeken op dit forum bij gynaecologie en dan bij bekkenbodemplastiek. Zelf ben ik vorige jaar december geopereerd (blaas en baarmoederverzakking)en ik ben nu gyn zei meteen al dat een ring een heel getob is en als je nog zo jong bent ben je ook beter in staat om op te knappen na de operatie.

13, surprising Home remedies for

En wie plaatst de ring? Of je eigen huisarts? Heeft ze in cream verschillende maten. Misschien dat ik voor een ring ga als het echt niet anders meer kan. Alvast bedankt voor je reaktie. Anita1969 Geplaatst: 10:14 hi toepie, ik ben nog geen 40 jaar, en heb 2 kids. Ik vind mij echt veels te jong voor dit soort gedoe. Baal hier best van. Maarja je krijgt het maar. Indien ik voor de ring ga dan hoor je mijn bevindingen.

Hoeveel sport jij dan? Of heb je nog meer hinder? En wat was het advies van de gyn of huisarts? Anita1969 Geplaatst: 18:47 In principe met sporten, ik speel tennis en loop hard. Het is dan ook echt wanneer ik zeg maar kracht moet uitoefenen met slaan of wanneer ik wat langer loop. In het dagelijks leven heb ik bijna geen klachten. Het advies was oefeningen doen bij een bekkenspecialist, maar die hebben iets geholpen maar niet afdoende, moet nu dus eigenlijk terug naar de dokter omdat ik wil kijken of een ring een oplossing. Grt, Anita toepie geplaatst: 21:31 voor anita, nou dan kun je nog best veel vind ik dan. Mag ik vragen hoe oud je bent? En heb je kinderen? Als je besluit een ring te nemen, wil je dan vertellen of het bevalt en of het echt helpt?

Voor- en achterwand plastiek - medisch Forum

Vertelde dat hun het niet meer doen, andere ziekenhuizen soms nog wel.(in geval van ernstige ziekte wel denk ik) Het schijnt dat je dan over 10 eten jaar weer terug moet voor weer een operatie! Wat staat ons vrouwen nog allemaal te wachten. Mieke55 Geplaatst: 9:54 hoi toepie ik was 49 jaar toen ik naar de gyn ging en was en ben nu nog niet in de overgang tenminste ik merk er nog niets van, maar ik ben nu ook nog aan de pil en werd ook nog. Bij mij was de baarmoeder ook verzakt en ze konden hem eventueel ophangen aan het heiligbeen maar dan moest hij er over een paar jaar alsnog uit dus dat hebben ze nu maar meteen gedaan. Ik ben bij verschillende gyns geweest en de eerste zei :we kunnen wel opereren maar dan moet het gezien je leeftijd over 10 jaar weer, maar een andere gyn zei:als we het doen dan doen we het meteen goed. Weer een andere zei: garanties kunnen we niet geven. Maar ja dat zien we dan over 10 jaar wel weer als ik dan nu weer een fijn leven heb zonder al die ellende dan pakken ze die in ieder geval niet meer. Groetjes mieke toepie geplaatst: 13:21 voor mieke, bedankt voor je reaktie, natuurlijk als je er niet mee kunt leven, dan is een operatie het enige. Gelukkig dat het allemaal wel mee viel. Voor An1969 Jij hebt alleen last met sporten?

En inderdaad, je kunt zelf altijd om iets vragen groetjes, margreet mieke55 Geplaatst: 13:58 ik had firming een blaas en rst bekkenbodemtherapie gehad,hielp niets was al te en naar de gyn ring geplaatst zakte er na een dag weer uit,grotere dan,weer eruit, nog groter liep het. De operatie (waar ik als een berg tegenopzag)is me 100 meegavallen. De blaas is opgehangen en de baarmoeder verwijderd en er is een voorwandplastiek gedaan. Weinig tot geen pijn gehad alleen na een paar weken wel flink last gehad van mijn darmen die de vrijgekomen ruimte les is vaginaal gedaan. Moet volgende week op controle maar alles voelt nu weer prima, hoe het op langere termijn is nog afwachten maar ik heb alle oetjes mieke anita1969 Geplaatst: 16:03 Bedankt voor de reactie's. Ik ben benieuwd naar nog andere verhalen/ervaringen. Grt, Anita toepie geplaatst: 17:35 Bedankt voor alle reakties, voor mieke, hoe oud was jjj toen je naar de gyn. En was dat na of voor de overgang? Want dan schijn je meer last te kunnen krijgen. Ik heb nog geen ring geprobeert, dus kan niet zeggen of het bevalt, wil daarmee zo lang mogelijk wachten. In het ziekenhuis waar ik ben geweest, halen ze de baarmoeder er niet meer uit, de gyn.

Blaas - urologie aalst

Dus help ons aan info. Grt, Anit toepie, geplaatst: 11:23, hallo,a, zwezerick leuk, ik heb een reaktie gekregen! Het lijkt dat iedereen zich laat opereren. Natuurlijk is het heerlijk om met sporten nergens last van te hebben. Maar och ik sport zo weinig om daar een zware operatie voor te laten doen. Heb al enige ervaring in ziekenhuisopnames en het valt altijd tegen, je moet echt vragen om goede pijnstillers want ze doen alles met paracetamol. Ik stel het liever zo lang mogelijk uit. Dus tips en andere ervaringen zijn erg welkom! Greta60, geplaatst: 11:45 ik heb bij mijn operatie (baarmoederverwijdering) goede pijnstilling gekregen ; eerst morfinepomp die ik zelf kon bedienen, later veel paracetamol en diclofinac. Weinig pijn gehad dus. Dit is wel een andere operatie, maar ik wil hiermee zeggen dat ze je niet zomaar pijn laten lijden.

Soms in een bepaalde tijd in de cyclus voel ik als ik buk of ga zitten dat er iets zit(bolling). Wat zal ik doen? Een ring of even nog huidzorg niets, alleen dan bekkenbodemterapie, want van een ring kom je ook nooit meer vanaf, en ik ben nog zo jong? Een operatie wil ik pas na de overgang doen, omdat het dan nog erger kan worden. Alvast bedankt voor het lezen van dit bericht. Groetjes toepie toepie, geplaatst: 15:02. Hallo, kijk nog regelmatig hier, maar helaas geen enkele reaktie. Heeft iemand een goede tip, advies of wat dan ook. Anita1969, geplaatst: 10:04, ik zit eigenlijk met het zelfde heb het trouwens ook met sporten en daar wordt ik gestoord van. Ben ook benieuwd en op zoek naar mogelijkheden wat je eraan kan doen.

Blaasverzakking, wat nu te doen?

Registreer, informatie, zoeken, actieve onderwerpen, links, inloggen. Index gynaecologie blaasverzakking, wat nu te doen? Auteur, onderwerp: blaasverzakking, wat nu te doen? Toepie, geplaatst: 15:35, hallo Allemaal, gelukkig een site recette waar je wel met elkaar kunt praten over dit onderwerp! Ben 44 jaar en heb een blaasverzakking 2e graads, geconstateerd door de gynacoloog. Ik heb al sinds de geboorte van de 2 kinderen (14 en 13) al last van stressincontinentie, toen werd daar niet veel meegedaan volgens mij, tvt bandje plaatsen is iets van de laatste paar jaar. De oplossing zei de gyn. Is dus een gecombineerde operatie. Vind wel dat er te gemakkelijk door hun over wordt gedacht. De klachten bij mij vallen nog mee, vind ik dan, beetje zwaar gevoel op einde van de dag, geen rugpijn, en andere pijn.

Operatie blaasverzakking bandje
Rated 4/5 based on 818 reviews
SHARE

Lacix, Sun, June, 03, 2018

Wat zal ik doen? Een ring of even nog niets, alleen dan bekkenbodemterapie, want van een ring kom je ook nooit meer vanaf, en ik ben nog zo jong? Een operatie wil ik pas na de overgang doen, omdat het dan nog erger kan worden. Alvast bedankt voor het lezen van dit bericht.

Paxatyje, Sun, June, 03, 2018

Vind wel dat er te gemakkelijk door hun over wordt gedacht. De klachten bij mij vallen nog mee, vind ik dan, beetje zwaar gevoel op einde van de dag, geen rugpijn, en andere pijn. Soms in een bepaalde tijd in de cyclus voel ik als ik buk of ga zitten dat er iets zit(bolling).

Xuqejige, Sun, June, 03, 2018

Ben 44 jaar en heb een blaasverzakking 2e graads, geconstateerd door de gynacoloog. Ik heb al sinds de geboorte van de 2 kinderen (14 en 13) al last van stressincontinentie, toen werd daar niet veel meegedaan volgens mij, tvt bandje plaatsen is iets van de laatste paar jaar. De oplossing zei de gyn. Is dus een gecombineerde operatie.

Varali, Sun, June, 03, 2018

Registreer, informatie, zoeken, actieve onderwerpen, links, inloggen. Index gynaecologie blaasverzakking, wat nu te doen? Auteur, onderwerp: blaasverzakking, wat nu te doen? Toepie, geplaatst: 15:35, hallo Allemaal, gelukkig een site waar je wel met elkaar kunt praten over dit onderwerp!

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: