0

Last van jeuk over het hele lichaam

Mijn tip: Zorg dat je bij het douchen de tijd neemt en alle zeep goed afspoelt. Ook helpt het bij mij om na het douchen de sproeier nog een minuutje zo koud mogelijk te zetten. Dat helpt bij mij meestal heel goed. Ook kun je beter niet elke dag met zeep wassen en als je uit de kou komt eerst opwarmen voor je in de douche stapt! Op internet kwam ik het fenomeen glutenallergie tegen waarbij ik aan alle symptomen voldoe en de jeuk ook een belangrijke rol speelt. Ik ga hier binnenkort mee naar de dokter. Misschien ook iets voor jullie om te onderzoeken? Groetjes hyke geplaatst: 22:29 Allereerst Hartelijke groet aan jullie allemaal! Ik heb me nèt aangemeld om ook mee te kunnen "krabbelen" over òns probleem! Zit ondertussen te stuiteren van de narigheid moet me vreselijk aging beheersen niet te gaan krabben pfff wat uitermate vermoeiend.

last van jeuk over het hele lichaam

Last van een branderig gevoel bij het plassen?

Tot 2 weken geleden had ik zelden last van jeuk, als ik maar 1 keer per dag zo'n pil nam. Sinds 2 weken lijken deze ook niet meer te werken dus ik ga binnenkort even vragen of ik niet een keer goed onderzocht kan worden want elke nacht 2 a 3 uur kruidvat wakker liggen door de jeuk is niet iets wat ik nog jaren mee. Daniel patty1987 Geplaatst: 21:12 hey ik herken veel in jullie verhalen. Het begon bij mij toen ik een jaar of zes was. Ik kwam uit bad bij mijn tante en mijn benen jeukten als de ziekte. Alsof ik in een mierennest had gezeten en honderden mieren me aan het bijten waren. Krabben maakte het nog erger. Sindsdien heb ik nog meer last van mijn huid. Als ik uit de kou kom hoef ik echt niet in de douche te stappen. Ook als ik nat ben van de regen krijg ik het. Als ik te lang op mijn hurken zit gaan urinestoma mijn benen branden en jeuken en als mijn benen of armen bloot zijn, en ik raak iets aan (bijvoorbeeld met de benen over elkaar zitten) wordt die plek rood en jeukerig en branderig.

last van jeuk over het hele lichaam

fruit,.80m lang met een gewicht van 70 kg, 36 jaar. Daniel1977 Geplaatst: 0:02 Hallo, ik heb precies dezelfde jeuk als jullie omschrijven. Tintelingen/prikkelingen op lichaamsdelen die zo heftig kunnen zijn dat je wel moet krabben. Daarna begint die plek te gloeien en soms op te zwellen. Ik heb er ook voornamelijk last van als ik in rust ben, zoals 's-avonds s-nachts in bed waardoor in slaap komen erg moeilijk. Ik ben hiervoor bijna 3 jaar geleden naar de dokter geweest en hij zei dat ik een overgevoelige huid heb waar niets aan te doen. Ik kreeg het medicijn Aerius voorgeschreven. Dit houdt verschillende verschijnselen tegen waaronder jeuk.

Prikkende jeuk over hele lichaam

Tintelingen: oorzaken van tintelend gevoel in (hele) lichaam

Woofie geplaatst: 17:34 aaah dit heb ik ook een beetje. Heb zon krabhandje gekocht, want heb het bijna altijd op me rug. Voor 1 euro bij de xenos. Arretje geplaatst: 8:59 ik heb deze jeuk ook, al jaren. Het is bij mij niet zo erg als Petertje01 dit beschrijft, maar wel steeds weer jeuk op telkens verschillende plekken op mijn lichaam (romp, armen, benen, nek, hoofdhuid). Ik heb gemerkt dat het vaker voorkomt als mijn lichaam in rust komt, dus tegen het eind van de dag (in bed tot mijn lichaam opgewarmd is en als mijn huid afkoelt,. Een stuk onbedekte huid en koele lucht. De dokter heeft het onderzocht en dacht aan een allergie. Mijn bloed is getest bij het ziekenhuis op allergien en (het enige) wat eruit kwam was een allergie voor huisstofmijt. Maar aangezien je altijd en overal in aanraking komt met huisstofmijt verbaast het me dat de jeuk er niet is als ik lichamelijk druk bezig ben. En het komt ook op plekken waar de huisstofmijt niet snel kan komen (onder ondergoed). De dokter heeft gezegd dat het niet te behandelen is en heeft mij ook cetirizine voorgeschreven die goed werken voor een paar dagen (half pilletje).

Maar ik heb totaal niiet rap stress. Bij mij is het ook ergens begonnen rond najaar van 2008. Greetz dimi mkkl Geplaatst: 19:44 he, ik heb hier ook af en toe last van. Vooral als ik fiets. Mn lichaam wordt heel warm, alleen zweet ik bijna niet. Dan begint de jeuk. Ik heb ergens gelezen dat het kan liggen dat als je poriën dicht zitten ofzo dat je daarom niet of nauwelijks zweet en door die opgehoopte hitte krijg je jeuk. Heb overigens nog geen oplossing. Miked Geplaatst: 16:29 hoi mkkl weet je dat ik daar eerst ook aan dacht. Om dat sinds ik het begon te merken dat ik het ook had had ik ook door dat ik heel weinig zweete of minder ging zweten bij een inspanning of als ik ging sporten. Weet je of er ook iets tegen is om te porien weer open te krijgen of heb jij al wat geprobeert. Of heeft 1 van jullie hier een oplossing er voor omdat het nu ook echt begint te ergeren je kan amper nog wat doen zonder dat het gaat prikken en jeuken.

Erikplasma, geplaatst: 23:35, dag mensen, ik heb precies hetzelfde. Het begon rond de maand Augustus 2008 en heb er nog steeds last van. Wat me opviel is dat er vooral de laatste weken/maanden gepost op deze ondw. Hadden jullie dit gejeuk al jaren geleden of is dat ook sinds pas begonnen? Mvg Erik miked Geplaatst: 4:07 nee ik heb het zelf nog niet zo lang het is bij mij rond 2008 november begonnen toen was het nog lang niet zo erg als het. Het lijkt er op alsof het steeds erger word. Ik ben zelf al een aantal keren naar de dokter geweest maar die wist ook niet precies wat het was. Hij dacht eerst dat het iets met galbulten te maken had ik kreeg toen een medicijn mee om het tegen te gaan maar het werkte helaas niet. Vervolgens heeft hij mij maar bloed laten prikken en dat word nu onderzocht ik hoor het deze week. Mocht ik iets meer weten dan laat ik het wel horen. Dimi geplaatst: 20:41 ters aan wie ik het melde weten het ook niet, een vorm van stress zeggen.

Jeuk van binnenuit de arm - medisch Forum

Miked, geplaatst: 9:38, hallo mensen ik heb dit probleem ook al enige tijd. Het kwam zomaar ineens op van de ene naar de andere dag. Ik eters moet zeggen dat ik er echt gek van begin te worden ik kan me namelijk helemaal niet inspannen of wat dan ook. Zelfs als ik ook zenuwachtig word of wil gaan sporten dan voel ik het opkomen. Het gaat dan eerst wat prikken en het word alleen maar erger als ik de inspanning aanhoud. Ik ben naar de huisarts geweest die heeft mij pilletjes gegeven genaamd cetirizine.2hcl sandoz van. Deze zouden de werking tegen moeten gaan op het moment dat ik het voel op komen ik heb de medicijn 4 keer geprobeerd maar het blijk dus niet te helpen het komt gewoon op en word dus niet tegen gegaan. Ik hoop dat 1 van jullie inmiddels een antwoord heeft hier tegen want ik word er echt beu van. Ik morgen weer naar de dokter dus mocht ik meer weten dan zet ik het er graag bij. Ik hoop dat ik nu word door verstuurd naar het zieken huis of wat dan ook om onderzocht te worden. Mocht 1 van jullie al een antwoord hebben zou je het dan graag hier bij willen schrijven zodat wij ook ongeveer weten wat wij er tegen kunnen doen. last van jeuk over het hele lichaam

Maar toen vooral nadat ik gedouched heb. Nu hoef ik maar een beetje te gaan zweten ( hometrainer) en het begint te jeuken op mijn rug borst en in mijn nek. Het is ook niet echt een soort jeuk eigenlijk. Het voelt alsof je heletijd geprikt wordt door een naaldje. Echt een vreselijk gevoel. Zou het kunnen zijn dat het door een droge huid komt? Dat is natuurlijk een normaal verschijnsel in de mandarine winter! Ik ben dus al begonnen met smeren, maar ik moet zeggen dat het nog steeds prikt bij inspanning. Ik hoop dat er iemand een oplossing heeft of weet wat dit verschijnsel. Ik word er namelijk helemaal gek van! Wat zei de doktor Dimi?

Jeuk over hele lichaam zonder uitslag op de huid: oorzaken

Anch geplaatst: 22:24 hallo, ik heb totaal hetzelfde,dit is ook een tweetal jaar bij mij opgekomen,zo van de ene dag op de andere, en zoals je waarschijnlijk weet is dit heel vervelend! Ik ben er ook mee naar de huisarts geweest en die zei dat het een allergie was, maar van wat wisten ze niet direct. Ik ga eens een mening vragen bij een tweede arts, of misschien bij een specialist want ik ben het echt beu! Dimi, geplaatst: 2:02 heb dit ook, ben blij dat ik er niet alleen voorsta(begin om den duur ongerust te worden) ikzelf ben nog niet naar de dokter geweest maar ga dit maandag aanstaande doen. Hoop dat hij kan helpen. Het is echt een vervelend gevoel gewoon om zot te worden als het opkomt. Als iemand meer hier meer over te weten kan komen. Laat alsjeblief iets weten dit zal ik zeker ook doen. Geplaatst: 21:48 hee ik heb precies hetzelfde en bij mij is het sinds een paar weken begonnen. Maar afval ik kan mij herrineren dat ik het een paar terug ook had.

last van jeuk over het hele lichaam

Dan hebben mijn voeten het koud en die beginnen vacatures dan ook te jeuken. Het heeft niet alleen met de kou te maken denk. Dit typ dan jeukt het ook al, en in de douche jeukt mijn hele lichaam terwijl het gewoon warm. Vroeger ( 2 jaar geleden) als het begon te jeuken kwam er ook heeeeel gebruiken veeeel rode stipjes op mijn lichaam. Die komen nu niet meer. Het is een soort gevoel van dan 100 naalden in je lichaam steken en als het eenmaal begint moet ik jeuken totdat het weg. Wat mij ook opgevallen is, als bijv. Mijn linker hand/pols/voet jeukt, dan doet de rechter kant dat ook tegelijk. En als ik een plek jeuk, dan gaat de jeuk daar weg en komt het gelijk op een andere plek terug bijv. Wie herkent dit en kan mijn meer hierover vertellen.

Prikkende jeuk over hele lichaam - medisch Forum

Registreer, informatie, zoeken, actieve onderwerpen, links, inloggen. Index huidaandoeningen prikkende jeuk over hele lichaam, auteur, onderwerp: Prikkende jeuk over hele lichaam. Petertje01, geplaatst: 14:29, hallo, ik heb al een lange tijd last van prikkelend jeuk over mijn hele lichaam. Ik ben al eens naar de dokter geweest alleen die kon er geen antwoord op geven demand behalve dat mijn huid gevoelig. Het gebeurt als best ik bijv. Douche, op de fiets zit, of als ik in bed lig. Als ik bijna begin te zweten of als ik zenuwachtig word. En elke keer komt het zelfde jeuk op een bepaald lichaamsdeel terug. Bijvoorbeeld als ik fiets in de winter, dan is mijn hele lichaam warm, behalve mijn hoofd voeten handen. Dan beginnen die plekken ook als een gek te jeuken. En hetzelfde is als ik in bed lig.

Last van jeuk over het hele lichaam
Rated 4/5 based on 758 reviews
SHARE

last van jeuk over het hele lichaam Egykeni, Thu, May, 17, 2018

Premeno duo is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van een droge vagina, die het gevolg kan zijn van de overgang, diabetes, stress, het geven van borstvoeding of anti-hormonale therapie bij kanker. Veel voorkomende klachten zijn: branderigheid, jeuk, pijn bij het vrijen, kleine wondjes en kloofjes. Bovendien beschermt Premeno duo tijdens de menopauze tegen vaak optredende urineweg- en vaginale infecties. Eenvoudige, niet-hormonale manier om zér vervelende klachten op te lossen. De voordelen van Premeno, bevat geen hormonen, herstelt het vochtgehalte in de vagina.

last van jeuk over het hele lichaam Temin, Thu, May, 17, 2018

Vaginale droogheid is eenvoudig op te lossen met Premeno duo! Lees meer, bestellen, snelle verbetering, bij klachten als gevolg van de overgang, lees meer, bestellen, ruim 40 van vrouwen met diabetes heeft te maken met vaginale droogheid. Lees meer, bestellen, over Premeno duo, de natuurlijke behandeling voor vaginale droogheid. Vrouwen van alle leeftijden kunnen te maken krijgen met vaginale droogheid.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: